Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

(35)
(25) Rianne Breedijk
Fri, 24 July 2015 18:47:46 +0000

Wij willen Bruid en Beauty heel erg bedanken voor de mooie dag.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik er super mooi uitzag en dat ik me in de ochtend toch een beetje kon ontspannen.
Mijn haar en make-up zat echt super mooi en de hele dag door. Bij de ceremonie hadden we super veel wind en ondanks dat pluisde mijn haar niet en bleef het zitten zo als het zat!!!
Ze heeft er voor gezorgd dat ik mezelf bleef ondanks de make-up en haar, waar ik normaal eigenlijk niet zoveel aan doe. Ze respecteerde wat ik wilde.

Super bedankt!

(24) Sabrina
Tue, 21 July 2015 11:09:21 +0000

Alweer ff geleden, vrijdag 8 mei zijn wij getrouwd. Djamila heeft mijn haar en make-up gedaan, het zag er geweldig uit! Ze luisterde goed naar wat ik wel en niet wilde en heeft er een prachtig kapsel van gemaakt. Dicht bij mezelf gebleven maar uiteraard wel uitgepakt, precies zoals ik het in mijn hoofd had. Nogmaals bedankt!!

(23) Lilly van Rooijen
Sun, 28 June 2015 19:23:02 +0000

Op 8 mei getrouwd met mijn grote liefde sander. Bruidsmake up fantastisch verzorgd door bruid en beauty. Ik zag er prachtig uit. Bedankt yamila.

(22) Fida Wildschut
Sun, 28 June 2015 14:29:25 +0000

Lieve Djamila,

Drie weken voor ons trouwen, bleek de persoon die mijn haar en make-up zou doen niet te kunnen doen wat ik graag zou willen. Met een dikke laag make-up was ik mooi, maar niet meer mezelf.
Helemaal in de stress ging ik op zoek naar iemand die dit beter zou kunnen en gelukkig vond ik jou. Binnen een paar dagen kon je me al ontvangen voor een proefsessie en je nam direct al mijn zenuwen en zorgen weg. Mijn moeder zat erbij en keek met open mond naar het kunstwerk dat je aan het creëren was met mijn haar. Met de air-brush make-up liet je mijn onrustige huid rustig ogen zonder dat ik het gevoel had 'dichtgeplamuurd' te zijn. De sfeer in je salon was ontspannen, ik voelde me erg op mijn gemak.
Je maakte foto's bij de proefsessie die je me de volgende dag al mailde en ik popelde om het al aan iedereen te laten zien (stiekem deed ik dat al een beetje, hihi). Ik voelde me tijdens de proefsessie al de mooiste versie van mezelf.
Op de dag zelf heb je het nóg mooier gemaakt door ook de bloemen van mijn boeket in het kapsel te verwerken.

Heel erg bedankt voor je vakwerk en je flexibiliteit (om 6.00 al met mij beginnen, omdat je die ochtend ook nog twee andere bruidjes had staan). Iedereen die nog twijfelt, kan daarmee stoppen, bij Djamila moet je zijn!

Liefs, Fida

(21) Karin
Sun, 21 June 2015 14:01:44 +0000

Hi,

Ik ga trouwen op 5 september en zag de foto's en het filmpje op de website en zou graag contact opnemen voor een proefkapsel en make-up. Ik hoor graag of dat op korte termijn (komende week?) mogelijk is.

Met vriendelijke groet,

Karin Bluemink

(20) Annika Jagerman
Sat, 20 June 2015 10:43:14 +0000

Hey Djamila,

Wat heb jij mij laten stralen op de mooiste dag van mijn leven! En niet alleen mij, maar ook mijn zusje en mijn moeder. Het was voor jou geen punt om al om 6 uur te beginnen, zodat we alle 3 om 11:00 uur stralend klaar konden staan, bedankt daarvoor!

Ik zal je aan iedereen die ik ken aanraden! En mocht ik nog eens een spectaculair mooi kapsel met make-up nodig hebben, dan weet ik je te vinden!

Nogmaals bedankt!

Liefs Annika.

(19) Jeannette Riethorst- Kroesbergen
Tue, 3 March 2015 19:58:15 +0000

Hé Djamilla,

Wat een prachtige website heb je gemaakt. Eén die staat voor wat je bent.......

Het is alweer zo'n anderhalf jaar geleden dat je me hebt laten stralen op de mooiste dag van mijn leven.
Prachtig opgestoken haar en make-up zoals ik die graag wilde, namelijk vooral mezelf blijven.
En dat is gelukt! Wat ben ik blij dat ik jou tegen ben gekomen.

En hoe gezellig is het, dat we nog regelmatig kunnen napraten over die dag, wanneer ik mijn haar bij je laat knippen en kleuren. Maar ook dat je af en toe een prachtig feestkapsel en make-up bij me creëert.
Zoals laatst voor een bruiloft, ik heb zoveel complimenten gehad. Heerlijk voelt dat.

Ik hoop dat we elkaar nog vaak zullen treffen.
En wens je vooral heel veel succes in de toekomst!

liefs, Jeannette

(18) Henrieke
Mon, 22 December 2014 18:22:39 +0000

's Morgens vroeg stond jij om half 5 al voor mijn deur! Wat ontzettend vroeg was dat, maar voor jou was het geen enkel probleem. Na twee uur was mijn haar veranderd in een prachtig kapsel en mijn make up was ook prachtig! De hele dag heb ik er geen omkijken naar gehad. Van veel mensen heb ik er complimenten over gehad. En steeds als ik de foto's weer zie, dan ben ik hartstikke blij met wat jij gedaan hebt! Heel erg bedankt, mede dankzij jou hebben wij een topdag gehad :)

(17) Leonie van Thiel
Thu, 27 November 2014 12:50:28 +0000

Wat was het een mooie dag en wat zag ik er mede dankzij jou fantastisch uit. Je luisterde heel goed naar mijn wensen en je kwam zelf nog met mooie toevoegingen, met als resultaat een prachtig kapsel en hele mooie make-up helemaal naar mijn wens. Je was heel rustig en had alles onder controle ondanks alle hectiek van de dag en hierdoor voelde ik dat ik in goede handen was. Dank je wel voor je bijdrage aan onze mooiste dag. Liefs Leonie

(16) Elsina
Thu, 18 September 2014 18:25:15 +0000

Hallo Djamila Hier een zeer tevreden bruidje! Ik was een beetje zenuwachtig die ochtend, maar vond het heel fijn dat jij er was. Zo moest ik ook wel gewoon rustig zitten en er van genieten. Zenuwen werden al snel minder! Mijn haar en make -up heeft de hele dag super gezeten en kreeg hier veel complimentjes over. Ik voelde mij ook echt bijzonder die dag. Bedankt!